5 лип. 2014 р.

Як чистити шкіру?


   Шкіра - це дорогий товар, тому ми схильні думати, що він є делікатним матеріалом. Тому на ринку з'являються вироби, які повинні нас захистити від знищення Шкіри під час її чищення. Хоч не дивлячись на те, що шкіра, безсумнівно, може бути пошкодженою, вона є більш міцна ніж ми думаємо.
   В кінці кінців вона є широко розповсюдженим матеріалом, із-за її міцності, в порівнянні з іншими матеріалами. Проблеми зі шкірою зводяться до того, щоб в процесі чищення захистити її від висихання або зміни зовнішнього вигляду. Маючи це на увазі, ти можеш витратити багато грошей на препарати для очищення шкіри. Але якщо ти маєш справу з готовою шкірою з якої виготовляють одяг, взуття та меблі, можеш використати кілька засобів які маєш під рукою. Завдяки ним виконувати цю роботу так само ефективно, і можна заощадити гроші та не прийдеться вдихати шкідливі хімікати, які присутні в спеціальних засобах. Якщо шкіра, яку потрібно очистити є досить жорстка, як бейсбольна рукавиця або м'яка як замша, більшість всього будеш мати з нею більше клопоту при самостійному чищенні, а представлений нижче метод перевірений та не дозволяє пошкодити шкіру. Ось представлені певні кроки як чистити шкіру:

   1. Підготуй те, що буде тобі необхідне: мило для рук в рідкому вигляді, оливкова олія та кілька м'яких і чистих ганчірок. Також потрібна вода, але можеш її черпати просто із під крана. Тепер, перш ніж розпочнеш чистити шкіряний диван, або пляму на шкіряній куртці, випробуй цю методику на якомусь непомітному клаптику виробу, щоб переконатися чи не пошкодиш і не висушиш цю ділянку шкіряного виробу.

   2. Коли ти вже будеш готовий, щоб почати, приготуй вологу ганчірку з милом. Якщо миєш цілу поверхню шкіри, нехай шматка буде повністю намочена, але якщо чистиш маленький шматочок, вистачить змочити тільки один її кут. У будь-якому випадку, пам'ятай, що вона повинна бути вологою, а не промочена. Відтисни з ганчірки надмірну кількість води, далі наклади невелику кількість рідкого мила.

   3. Розітри мило на ганчірці та витирай нею забруднене місце. Не додавай великої кількості мила безпосередньо на шкіру. Замість цього делікатно потри брудне місце ганчіркою, поки воно не стане чистим.

   4. Далі акуратно змочи іншу шматку, щоб витерти залишки мила зі шкіри. Навіть якісно виготовлена шкіра може промокати, і тому ніколи не витирай її дуже мокрою ганчіркою або не виливай безпосередньо на неї воду. Мінімальна кількість води на ганчірці, оберігає шкіру від поглинання великої кількості води, яка може її пошкодити.

   5. Використовуй суху шматку, щоб повністю витерти воду зі шкіряного виробу. Перш ніж перейти до наступного кроку, добре було б на кілька хвилин залишити річ, яку чистив, щоб повністю висохла.

   6. Під кінець потрібно змастити шкіру, тому що мило могло видалити її природний захисний шар. Тут знадобиться оливкова олія. Нанеси кілька крапель на суху шкіру та розітри. Дуже велика кількість олії зробить так, що поверхня шкіряного виробу стане жирна і липка, тому буде вбирати бруд, тому пам'ятайте, що не потрібно наносити її багато. Якщо шкіра стала дуже темною або занадто блискучою після нанесення оливкової олії, це означає, що використав занадто багато цієї олії, і потрібно стерти її надлишок.


Немає коментарів:

Дописати коментар