10 лип. 2015 р.

Як прасувати штани в кант?


Добре випрасувані штани допомагають виглядати елегантно. Нижче ви знайдете поради, як швидко і без будь-яких складок прасувати штани на кант.


1 Попрасуйте кишені

Виверніть штани на внутрішню сторону. Почніть прасувати з кишень, розгладьте їх праскою, щоб вони стали рівними.

2 Попрасуйте блискавку, шви і петлі
Випрасуйте усю поверхню навколо блискавки, потім перейдіть до швів однієї штанини. Гладьте туди і назад,  поки не отримаєте красивий плоский ефект. Ту ж операцію повторіть на іншій штанині, а потім виверніть штани на лицьову сторону.

3 Випрасуйте пояс
Надіньте пояс штанів на край прасувальної дошки так, щоб штанини звисали до підлоги. Почніть гладити пояс, повертаючи штани навколо дошки так, поки не погладите цілий пояс. Праску тримайте акуратно над кишенями, щоб не утворилися складки.

4 Попрасуйте штанини
Складіть штани так, щоб утворився кант на штанинах, а потім покладіть їх на прасувальній дошці. Підніміть одну штанину вгору, так, щоб вигладити праскою внутрішню сторону штанини. Попрасуйте так само кожну частину аж до промежини. Потім поверніть штани так, щоб попрасувати іншу сторону. Цю ж операцію повторіть для іншої штанини. Щоб уникнути деформування кантів на штанах, гладьте як можна ближче до канту, але постарайтеся не зачепити його.

5 Використовуючи пару утворіть канти
   Щоб створити канти на штанинах штанів, вирівняйте їх і покладіть на прасувальну дошку. Прикладіть праску точно на край та переключіть праску у режим з парою і проведіть нею уздовж краю по всій довжині штанини. Після того відразу повісьте штани на вішалку, щоб вони не пом'ялись і не забудьте вимкнути праску.


   Також подивіться коротке та цікаве відео про просування штанів.






Немає коментарів:

Дописати коментар