15 черв. 2014 р.

Як пускати димом кільця?


   Хочеш навчитися робити кільця з диму? Якщо так, то перша річ про яку ти повинен знати, є те, щоб зробити кільця треба мати густий дим. Для чого? Тому що такий кружок дуже тендітний. Отже якщо твоя цигарка чи сигара буде супер легкою, тоді виконати кружки з такого диму буде важко. Друга річ про яку повинен пам'ятати

це про спокійне та безвітряне оточення. Рух вітру з легкістю знищить результат твоєї роботи перш ніж хтось це побачить. А зараз коли маєш відповідну цигарку і знаходишся у відповідному приміщенні, ми розберемо це по крокам:


    1. Набери в легені диму, та затримай його (щоки надувати не потрібно).
   
   2. Розмісти язик на дні ротової порожнини і підсунь його трохи назад, щоб заблокувати горло.

   3. Відкривай помалу рот та зроби його на подобі літери "О".

   4. Запевнись, що відкриваєш не тільки рот, а також і цілу щелепу. Ти не зможеш зробити кільця тільки через відкриті губи, як при поцілунку.

   5. Тепер найважливіша частина. Почни спокійно, поступово видувати дим з рота і пресуваючи щелепою назад а потім знову вперед. Виштовхування щелепи назад повинно бути впевненим, але не махай нею туди і назад увесь час. 
   Якщо у тебе зразу не вийшло, то просто ще деякий час потренуйся, але памятай, що не потрібно курити сигарету за сигаретою, тому що це призведе до поганого самопочуття. Після деякої практики димові кільця повинні бути чітко видними.

   Також подивись цікаве відео на тему пускання кілець із диму.




Немає коментарів:

Дописати коментар