3 трав. 2015 р.

Як правильно цілуватися з язиком? Французький поцілунок, ч.3




   Використовуйте руки
   Ваші дотики повинні бути тактовними і ніжними, особливо при першому поцілунку, але з часом, звичайно, ви не захочете, щоб ваші руки просто звисали по боках тіла. Чоловік може для початку тримати руки на стегнах партнерки або на її обличчі або на волоссі. Інший спосіб, для хорошого першого французького поцілунку, це взаємне поглажування руками по плечам. Це означає, що ви добре відчуваєте один одного під час поцілунку.
Можете взяти лице або шию партнера в свої долоні, або просто обійняти його любовними обіймами. Головне при використанні рук, під час поцілунків, не переступати через умовно поставлені кордони вашим партнером. Дуже приємно, як для жінок так і для чоловіків, буде вплутування пальців у волосся або масажування ними мочки вуха. Пам'ятайте, дотик є дуже важливим, тому що, коли ваші руки звисають з боків, ви виглядаєте і почуваєте себе так, як ніби ви не були залучені в поцілунок.

   Читайте мову тіла вашого партнера
   Усі люди цілуються по-різному і кожна любить чогось іншого під час поцілунків, тому не існує одного правильного прийому цілуватися. Часто кажуть, що хтось цілується краще, а хтось гірше, але ключ до успіху зовсім не в досвіді, і не в великій пристрасті, а у вмінні правильно розуміти сигнали партнера і відповідно реагувати на них. Якщо ваш партнер хоче перестати цілуватися, це повинно бути для вас знаком, що треба трохи зменшити темп.
   Хороший поцілунок полягає в тому, щоб бачити і розуміти мову тіла партнера і звертати увагу на всі його сигнали. Якщо ваш партнер охоче відповідає на ваші поцілунки, то можна повільно просуватися далі, до того часу, коли вам двом буде це приносити задоволення. Якщо звертати увагу на всі сигнали, які посилає вам ваш партнер, то ви помітите чи подобається йому поцілунок чи ні. А може навіть сам почне вас цілувати більш інтенсивніше, ніж раніше.
 


   Практикуйте свій стиль
  Хороший французький поцілунок, як і будь-який інший тип поцілунків, потребує трохи практики. У міру тренування ви будете ставати все кращими і впевненішими у своїх рухах. Чим більше практика в поцілунках з однією і тією ж людиною, тим більше задоволення ви обоє будете відчувати і відпрактикуєте свій певний стиль, який буде доставляти масу задоволення вам обом.

   Більше розмовляйте про це
   Багато людей відчувають труднощі в розмові на інтимні теми, але відкрите спілкування має важливе значення у всіх відносинах. Якщо ваш партнер під час поцілунку робить щось, що вам зовсім не подобається, скажіть йому про це, але зробіть це із обережністю. Ви можете одночасно похвалити його за щось інше, щоб він не відчував себе ображеним. Навіть, якщо на початку у вас нічого не виходить, з цього можна разом посміятися.

Немає коментарів:

Дописати коментар