3 трав. 2015 р.

Як правильно цілуватися з язиком? ПОРАДИ




   Пам'ятайте про свіжість подиху. Це є дуже важливим під час французького поцілунку, коли ви відкриваєте рот. Тому підтримувати гігієну рота треба постійно і про всяк випадок носити при собі м'ятні цукерки або жувальну гумку для приємного запаху у роті.

   Зуби - також делікатна тема. Ви ж не хочете під час поцілунку стукатися вашими зубами об зуби вашого партнера, це не тільки неприємно, так ще і біль може виникнути. Такі випадки іноді трапляються, так що сильно не переймайтеся, якщо це повторилося з вами. Ви можете спробувати під час поцілунку ніжно провести язиком по зубах партнера, що створить враження, що вони не становлять проблеми. Знай, що досить багато людей цього не люблять.

   Будьте активним партнером. Якщо інша людина цілує вас з язиком, і це вам подобається, то не очікуйте наступного поцілунку, самі зробіть перший крок і спровокуйте його. Якщо ж вам не подобається те, як вас цілує партнер, не бійтеся обережно прикрити рот. Це буде для нього сигналом, що його поцілунки вам не подобаються, або ви до них ще не готові.
   
   Усі люди різні і кожен любить цілуватися по різному, так що навіть, якщо ваш колишній партнер, якому це подобалося, потрібно пам'ятати, що новому партнерові може сподобатися щось інше. Потрібно навчитися читати сигнали вашого партнера і відповідно адаптуватися під них. Буде добре, якщо і ваш партнер також буде розрізняти ваші сигнали, щоб ви могли запропонувати йому свої уподобання. Може разом відпрактикуєте якийсь новий, свій власний стиль.

   Не має, однієї думки по поводу того скільки має тривати поцілунок. Якщо ви відчули дискомфорт, то у будь-який момент ви можете припинити. Якщо вам все подобається, просто розслабтесь та насолоджуйтеся поцілунком. В перерві між поцілунками можна ніжно смоктати губу партнера, можливо, йому це буде подобатися. Після невеликої перерви можете спокійно повернутися до поцілунків.  Пам'ятайте, не думайте про це занадто багато, просто зробіть це.

   У людей бувають досить жорсткі язики, і це може відлякати партнера. Намагайтеся тримати свій язик і губи в гнучкому і розслабленому стані.

   Ви можете поцілувати один одного, навіть якщо у одного з вас або обох є брекети на зубах, і тому слідкуйте, щоб вони не торкалися між собою. Крім того, уникайте торкання брекетів язиком, ви можете ненароком поранитись.

   Зіпсувати романтичний настрій, під час французького поцілунку може і надмірне виділення слини, але не хвилюйтеся, під час поцілунку можна спробувати проковтнути її надлишок. Якщо це приносить вам якийсь дискомфорт, можна на деякий час перервати поцілунок, проковтнути слину і відразу ж повернутися до поцілунків.

   Якщо поведінка вашого партнера доставляє вам якусь незручність, обережно відверніться, а якщо це не допомагає, скажіть йому просто "ні".
    Не кусайте язика партнера, це може бути дуже боляче.



   Уникайте їжі, яка залишає в роті неприємний запах, особливо часнику, цибулі, молока і броколі. Звичайно, можна їсти всі ці продукти, але тільки коли ви вдвох і цей запах не буде вам заважати.
   Не забувайте, що через поцілунки можна підхватити інфекційні захворювання, наприклад: нежить, герпес, або інфекційний мононуклеоз.

   На початок: Як правильно цілуватися з язиком? Французький поцілунок, ч.1

Немає коментарів:

Дописати коментар