3 трав. 2015 р.

Як правильно цілуватися з язиком? Французький поцілунок, ч.1





   Ви напевно неодноразово бачили поцілунки у фільмах, чи навіть на вулиці. Класичним поцілунком  вважається Французький, тому що він є дуже романтичною ознакою вираження любові. Незалежно від того чи проживаєш у Франції, в Україні, чи в якійсь іншій країні, можна навчитись цілуватись так як це роблять французи. Ось кілька порад, які допоможуть тобі підготуватися до першого поцілунку з язиком.

   Зволожіть губи
   Сухі губи погано взаємодіють між собою під час поцілунку. Щоб зволожити губи, достатньо по ним легко провести язиком. Але краще всього постійно використовувати крем для губ - адже ніколи не знаєш, коли і хто захоче вас поцілувати.

   Злегка нахиляйте голову
   Якщо обоє будете тримати голову прямо, ніс буде великою перешкодою, яка не дасть вам зробити глибокий та солодкий поцілунок. щоб уникнути цього, достатньо трохи нахилити голову вбік. Але пам'ятайте, вам обом неможна повертати голову в один і той самий бік! Дослідження показали, що більшість людей під час поцілунку нахиляють голову праворуч. 

   Закрийте очі
   При зближенні, щоб поцілуватися, дивіться в очі своєму партнерові, але коли діло доходить до поцілунку, закрийте очі. Коли очі закриті, дотик працює набагато краще, і тому цілуватися стає набагато приємніше. Але є люди, які полюбляють дивитися в очі своєму партнерові під час поцілунку - якщо ви належите до них, то звичайно можете не закривати очі, це все залежить від ваших уподобань.



   Розпочніть з ніжних і м'яких поцілунків із закритими губами
   При французькому поцілунку потрібно щоб рот був відкритим, але нетреба лізти цілуватися із занадто відкритим ротом ніби як хочеш когось з'їсти. Замість цього розпочніть із ніжних поцілунків із закритими губами, а потім поступово і обережно їх відкривайте. Якби ви вчили французьку мову, в основному, ви б вивчали основні слова і граматику, а не бралися відразу до написання поезій. Французькі поцілунки як поезія серед поцілунків. Перш ніж писати поезії потрібно зрозуміти основи, тобто ніжні поцілунки із закритими губами. Навіть коли ви навчитеся добре цілуватися із язиком, то більш романтично буде, якщо ви розпочнете з поцілунків із закритим ротом.



   Разом наважтесь на французький поцілунок
   Такий поцілунок повинен бути результатом спільного рішення. Треба щоб була згода вашого партнера, щоб цілуватися з язиком. Під час обміну поцілунками із закритими губами, питання типу "чи можна всунути свій язик до твого роту?" може зіпсувати настрій. Відкрийте трохи рот, і цілуйте свого партнера трохи сильніше, і щоб одна ваша губа знаходилася між її губами, а її губа між вашими. Під час поцілунків дуже акуратно доторкніться язиком до губ партнера, завдяки цьому жесту зразу все стане ясно. Якщо ваш партнер не відповідає взаємністю на ваш жест, це повинно бути для вас знаком, що потрібно відкласти перший поцілунок з язиком, до того моменту, коли ви обидва будете готові до цього.

Немає коментарів:

Дописати коментар