3 трав. 2015 р.

Як правильно цілуватися з язиком? Французький поцілунок, ч.2



   Досліджуйте різні язикові поцілунки
   Якщо вам і вашому партнерові комфортно цілуватися із трохи привідкритими губами, можете спробувати відкрити губи трохи сильніше, щоб повільно всунути вашого язика до рота вашого партнера. Язик є дуже чутливим, тому в плані відчуттів, доторкаючись язиками, буде дуже приємно і стимулюючим для вас обох. Однак не слід заштовхувати язик занадто далеко, тому що це може не сподобатися вашому партнерові. Замість цього гладьтесь язиками, щоб постійно залишатися в контакті один з одним. Хлопець, французький поцілунок, повинен розпочинати дуже ніжно, якщо дівчина буде мати бажання на щось більше, обов'язково дасть йому знати.

   Повільно
   Такий вид поцілунків є дуже приємним, але якщо хочеш проникнути глибше, то не потрібно поспішати. Дайте собі трохи часу, щоб повільно углибитися в середину до рота вашого партнера.

   Дихайте
   Якщо поцілунок довго триває, можна легко забутися про дихання. Якщо ви посинієте від не достатку кисню, то це не буде романтично. Під час поцілунку найкраще дихати через ніс. Коли ви і ваш партнер не наберетесь відповідних вмінь у поцілунках із язиком, можете спробувати дихати через рот. Невеликий обмін подихами може бути романтично, але пам'ятай - не кожному сподобається.

   Різноманітність
  Поцілунки – як сніжинки, немає двох однакових. Коли ви відчуєте впевненість у французькому поцілунку, ви захочете, щоб кожен наступний був таким же. Не варто пробувати - це і так є неможливим, тому спробуйте добавити різноманітності поцілункам. Наприклад: іноді можна цілуватися глибше, а іноді більше зосередитися на самих губах, ніж на язику. Ваші поцілунки можуть бути короткими, але також можна цілуватися дуже довго. Однак, якщо якийсь варіант поцілунка сподобався вам обом, не відмовляйтеся від нього тільки із-за великої різноманітності і кількості неперевірених ще варіантів.

Немає коментарів:

Дописати коментар