25 черв. 2015 р.

Як почистити туалет?



Чищення туалету не відноситься до найприємнішої роботи, але час від часу вам потрібно це робити. Нижче описано спосіб як ефективніше чистити туалет.

1. Якщо часу у вас в обмаль, можете влити в унітаз банку кока-коли. Через годину можна змити водою. Лимонна кислота, яка міститься в кока-колі, видаляє плями на порцелянових стінках унітазу.

2. Щоб ретельніше вимити унітаз, необхідно спочатку його висушити. Додавання у воду миючих засобів призводить до того, що їх дія буде менш ефективною. Не знаєте як видалити воду з унітазу? Закрийте подачу води, а потім змийте всю воду з бачка. Все одно трохи води залишиться, тому краще її забрати шматкою або водо поглинаючою губкою.

3. Щоб видалити камінь з дна унітазу необхідно спочатку висушити, а потім залити дві склянки гарячого оцту. Залишити на деякий час - чим довше, тим краще. Краще це робити перед сном або перед виходом на роботу. Після промивання унітаз слід ретельно помити. Іноді буває, що камінь ще є, однак він м'який і можна легко видалити за допомогою жорсткої губки або дерев'яної палки.

4. З хімічних засобів для видалення кам'яного нальоту з унітазу можна спробувати засіб Domestos Zero. Кам'яний наліт зникає, але тільки після того як ви залили туалет цим препаратом, дали йому час відчистити те забруднення і не змивали воду в унітазі кілька годин.

Немає коментарів:

Дописати коментар